Tulaga lelei o faucet ceramic disc

tau vai

O loʻo i ai se atigi taʻavale i totonu o le faucet, o le pito i luga o le atigi faʻapipiʻi o se mea faʻasolosolo, o le pito pito i lalo o le faʻaogaina o loʻo fesoʻotaʻi ma le tisiketi feʻaveaʻi, ma le tisiketi feʻaveaʻi ma le tisiketi static o loʻo faʻapipiʻi le tasi i le isi, o le static. o lo'o fa'amauina le tisiki i totonu o le atigi lipine.O'omi ipu ma gasket o le a i lalo ole tisiketi.

O le tisiki static e tuʻuina atu i totonu o le vai e lua e ala i pu, o le tisiki feʻaveaʻi e tuʻuina atu i se vai e ala i le pu e fetaui ma le vai i totonu o le pu, ma o le faʻasolosolo o loʻo tuʻuina atu ma se pu i le itu e ogatasi ma lo latou itu tutotonu. .Pe a feliuliua'i le totonugalemu, o le pito pito i lalo o le tui rotary e fa'aosoina ai le tisiketi fe'avea'i, ina ia mafai ai e le tisiki fe'avea'i o le vai i totonu o le pu ma le tisiki static o le vai e ala i le pu e fetaui le tasi ma le isi, ma mulimuli ane le vai mai le pu i luga. O le fa'aoso fa'asolo i fafo.O lenei mamanu e fa'aaogaina lautele i le faucet outlet.

Faucet tisiki simae mafai ona faʻaaogaina mo se taimi umi.Faucet ceramic disc le matua tetee & ofuina tete'e & leai se tausiga mautinoa le mautu o le taotoga ma faasaoina tau tausiga ma le malosi galuega ma isi.I le taimi lava e tasi, o le matua ma le ofuina o le teteʻe e faia ai foi le ola tautua o faucet ceramic disc e sili atu nai lo isi ola faucet disc.

E le gata i lea, o mea keramika e maualuga le malosi, e le faigofie ona faʻafefeteina, maualuga le vevela o le vevela, maualalo le vevela o le vevela, faʻafefeteina, uiga faʻaleagaina e fuafua ai le faʻamaufaʻailoga sili ona lelei o mea faʻamea.Faucet tisiki simae le faigofie le faucet vai, ausia foi le faamoemoega o le puipuiga o le siosiomaga ma le faasaoina o le vai.


Taimi meli: Apr-14-2022