Su'esu'e le tekonolosi fa'atomization "autu".

Faatasi ai ma le atinaʻeina o saienisi ma tekinolosi, o le auala oatomizationo loʻo faʻateleina ma sili atu le faʻavasegaina.I le avea ai ma "loto" o tekinolosi atomization, o le atomization autu e fuafua le aafiaga atomization ma le poto masani.I aso nei, o sima e malosi i le matata o tekinolosi atomization ma o tulaga masani i totonugalemu sili ona lelei.O le a la le mataupu faavae opuaa sima?O le a le lelei o mea sima?I lenei tusiga, o le a matou taʻitaʻia oe e suʻesuʻe le mea lilo.

Aisea e fai ai keramika?
O keramika e le na'o le pau lea o mea e fa'aaogaina i totonu o atigi atomizednebulizers faaeletonika.
Fiber maea, cotton organic, nonwovens ma isi mea, ua faaaogaina i le gaosiga oautu fa'atometi.O keramika o loʻo faʻaaogaina i totonu o le atotomized cores e le tutusa ma mea tatou te faʻaogaina i luga o le laulau, o mea faʻapitoa "mea faʻapipiʻi porous".
Su'esu'e fa'atekonolosi fa'aatomization sima (1)

O se ata lea o se sima ua fa'ateleina fa'asefulu afe o taimi, ma le fiaselau miliona o micron pu fa'apenei i totonu o le sima totonu.O lenei laititimea simama ata u'amea, lea e salalau i luga o le microporous, fausia le vaega autu o le nebulizer faaeletonika.
Su'esu'e fa'atekonolosi fa'aatomization sima (2)

Ceramic atomization vaega autu autu na afua mai i le natura, ina ua uma le sintering vevela maualuga, faia totonu o le tele o micropores laiti, o le averesi aperture e tutusa ma le tasi-lima o lauulu.
Su'esu'e fa'atekonolosi fa'aatomization sima (3)

O nei tama'i micropores o le ki lea i le fa'agaoioiga mautu ma le lokaina o galuega fa'apipi'i fa'atomized cores.Ona o le vevesi i luga ma le gaioiina o le capillary, e mafai e le vai ona ofi tutusa i totonu o le atomized core ma adsorbed i le atomized core surface.

E tutusa ma le activated carbon, porous ceramic mea e maua ai se adsorption malosi, i le taimi lava e tasi e sili ona lelei biocompativity.O se tasi foi lea o mea taua i le filifilia o keramika e avea ma ave.

O le a le lelei o pusa fa'atomized ceramic?
Pe a faʻatusatusa i le faʻatomized cores o loʻo faia i isi mea, e pei o le uaea faʻavevela ma maea fibre, uaea faʻamafanafana ma le cotton organic, o faʻamaʻi faʻatomized cores o loʻo faʻaalia e ala i le televave o le maualuga o le vevela, sili atu le tutusa o le vevela ma sili atu le saʻo o le vaʻaia o le vevela i le taimi o le faʻamafanafanaina.O lenei mea e mafai ona faʻaitiitia ai le gaosiga o aldehyde ketones i le taimi o le faʻaaogaina, ma faʻamautinoa ai le saogalemu o le faʻaogaina o le faagasologa.
Su'esu'e fa'atekonolosi fa'atama'i sima (4)


Taimi meli: Oke-11-2021